Contacte

+376 380 263 info@oakmountain.ad

Localització

Ctra. Els Cortals. Ed. Residencial Els Cortals. Baixos 5-6 AD200 Encamp. Principat d'Andorra

Magnífica casa adossada de nova construcció en venda al cap de la ctra. del Forn de Canillo, en una zona privilegiada molt tranquil·la i envoltada de natura, a pocs minuts del centre de Canillo amb tots els serveis i accés a les pistes de Grandvalira, que no et deixarà indiferent.

Disposa de 4 plantes connectades amb ascensor i escales i es distribueix de la següent manera:

La planta subterrània trobem el garatge amb capacitat per a 4 vehicles amb porta automàtica.

La planta baixa, hi ha un saló-menjador ampli amb llar de foc i sortida a una gran terrassa amb unes vistes espectaculars, Disposa d’una cuina independent molt espaiosa i funcional, completament moblada. També hi ha un bany de cortesia.

La planta 1a disposa de 2 habitacions dobles amb un bany complet i accés a una terrassa.

La planta 2a, trobem una àmplia habitació tipus suite amb un gran vestidor i un bany complet i sortida a una altra terrassa amb vista a la muntanya. Totes les plantes gaudeixen d’àmplies terrasses per gaudir de les impressionants vistes a la vall.

Altres característiques: alarma, persianes automàtiques de seguretat ,videoporter, instal·lació elèctrica certificada amb plànols i preparada per augmentar les capacitats domòtiques, antena parabòlica, fibra òptica, armaris encastats d’alta qualitat, terra de parquet i de gres, i portes corredisses a tot arreu. Il·luminació amb leds a tota la casa, excepte al garatge que hi ha fluorescents.

Disposa de geotèrmia i aerotèrmia que proporcionen calidesa, confort i estalvi en el cost de l’energia per a la calefacció amb sistema de terra radiant i aigua calenta sanitària.

Construcció 100% de formigó armar. Les parets exteriors estan revestides de pedra.

Instal·lació d aïllaments tèrmics excel·lents en portes de garatge, caixes de persianes i parets.

Tancaments (finestres, balconeres i portes de vidre) amb pont tèrmic, triple vidre i d alumini exterior i fusta interior.

Disposa de domòtica preinstal·lada a totes les plantes i finestres Velux

Banyeres d’hidromassatge



Característiques principals

Superficie: 250 m² Dormitorios: 3 Aseos: 0 Baños: 3

Equipament i instal·lacions

Localització

Sol·liciteu informació

Sol·liciteu informació sense compromís, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre-us i us contestarem el més aviat possible.

El vostre nom (requerit)

Su Email (requerido)

El vostre Telèfon (requerit)

Indíquenos lo que desea

 he llegit i accepto la Política de privadesa